Vargalant

VARGALANT ORIGINAL d.o.o.

Sinja Gorica 107b, 1360 VRHNIKA

01-7507-180

041-674-938

info@vargalant.si

PREDNOSTI PRED KONKURENCO

Stalna skrb za kakovost, nam omogoča, da proizvajamo avtodele najvišjega kakovostnega razreda. Uporaba novih materialov in tehnologij obdelave je naša prednost pred konkurenco. Več kot 30 letna tradicija v proizvodnji avtodelov nam omogoča, da nam je znana specifika vsakega proizvedenega avtodela. Glede na to da imamo možnost spremljati pomanjkljivosti originalnih rezervnih avto delov, lahko točno določimo, kje lahko z lastnim razvojem (kvalitetnejšimi materiali, tehnologijo obdelave, izboljšane tehnične lastnosti) izboljšamo karakteristike proizvodov. V dosedanji praksi je nastalo nemalo primerov, ko smo kakovost originalnih rezervnih delov precej presegli. testiranje delov podvozja: proizvedeni deli so testirani na Zavodu za raziskavo materialov in konstrukcij (ZRMK). Dele podvozja redno testiramo tudi na testnih avtomobilih, ki jih nato pregledujemo na lastnem avtoservisu, kjer lahko natančno določimo morebitne tehnične izboljšave izdelkov.

Moderna tehnologija nam omogoča, da za naše kupce, kljub visoki kakovosti izdelujemo cenovno izredno ugodne avto dele. Ker želimo biti glede na konkurenco vedno najbolj ugodni jamčimo svojim kupcem naslednje:

Cena izdelka VARGALANT/ prevoženi kilometri < Cena konkurenčenga izdelka/prevoženi kilometer

CENA KOSA / PREVOŽEN KILOMETER (primer iz prakse)

Izdelki autodeli Vargalant

Primer: 30 Eur/ 100.000 Km < 20 Eur / 20.000 Km

Ker je podjetje Vargalant proizvodnjo podjetje, svojim kupcem nudimo širok asortima izdelkov. Proizvodnja in industrijska obnova avtodelov podvozja je namreč naravnana tako, da stalno razvijamo nove izdelke. Dnevno širimo svoj asortima izdelkov. V trenutni ponudbi vam lahko ponudimo več kot 3000 različnih izdelkov s področja podvozja.

Ker se zavedamo, da je čas izredno pomemben za naše kupce skušamo poslovanje podjetja temu kar se da prilagoditi. Hitrost dobave proizvoda našim kupcem je za podjetje Vargalant ključnega pomena. Razpolagamo s primerno strojno, programsko opremo in znanjem izkušenih strokovnjakov. Vse to nam omogoča, da izdelke razvijemo in izdelamo v optimalnem času.